Nyheder

Dynamics 365 fO løsning hos Verdo idriftsat

Skrevet af Marie Høybye.

Energiselskabet Verdo UK er gået live med dokumentdelen af D365fO – til tiden og indenfor budget. Implementeringen var succesfuld pga. brancheviden, et gensidigt godt samarbejde og omfattende forretningsviden.

Læs om Lasernet til Dynamics 365 fO
Se alle cases

 Om Branchen
Kendetegnende for energi- og forsyningsbranchen er høje krav til informationsniveau, brugervenlighed og formidling på dokumenter. Kundernes forbrug skal kunne specificeres pr. kunde og ydelserne skal kunne formidles forståeligt. Fx på fakturaer, som med Lasernet, nemt gøres til informations- og promotion-dokumenter med grafer, QR koder, forbrug i år versus sidste år, gode energiråd osv.

Verdo har været Tabellae-kunder siden 2014
Verdo genererer mange dokumenter takket være et stort antal leverandører og kunder. Derfor har den danske del af organisationen allerede i 2014 investeret i Lasernet Input Management til modtagelse af leverandørfakturaer og Lasernet Output Management til udgående dokumenter så som købsfakturaer. Her bruges Lasernet bl.a. som et værktøj til at komme i dialog med kunderne, da man nemt og hurtigt kan personalisere og løbende ændre dét indhold, som kunderne ser på dokumenterne.

Trinvis opgradering til Dynamics 365 (for Operations)
Hele Verdo organisationen er på vej over på Microsoft Dynamics 365, men i stedet for at tage alle afdelinger samtidig, blev det besluttet at starte D365fO projektet i et afgrænset område - hos Verdo UK. På den måde kunne Verdo minimere risici og opnå brugbare erfaringer inden en bred udrulning i de øvrige afdelinger.

Tabellae et sikkert valg ift. Dynamics 365
Ved implementeringens start var Tabellae én af få implementeringsspecialister med Dynamics 365 erfaring. 
Sammenholdt med de gode erfaringer man allerede havde fra brugen af Lasernet i Danmark, var Tabellae et relativt sikkert valg ift. fx at kode dokumentdelen af ERP-projektet selv – og Verdo kunne i stedet koncentrere sig om den primære del af ERP-projektet.

Fremtidssikret opsætning letter efterfølgende implementering
Grundstammen i løsningen er, fra Tabellaes side, lavet som en gennemtænkt basisløsning med indbygget fleksibilitet ift. logik og struktur. På den måde bliver afdelingernes forskellige krav nemmere at tilgodese og udrulningen til de øvrige afdelinger bliver dermed billigere.

At bygge en fremtidssikret løsning fra start, har kunnet lade sig gøre pga. et godt og tæt samarbejde mellem Verdos dygtige folk og Tabellae, ikke mindst i scoping-fasen, hvor Tabellaes konsulenter har sikret sig al nødvendig viden på et tidligt stadie, herunder en grundlæggende forståelse for hvor virksomheden er på vej hen. Tabellaes Dynamics 365 -viden har også været væsentlig, da set-up ’et i 365 er anderledes end i AX.

7 dokumenter klar – og flere kommer til
I november 2017 gik Verdo i luften med foreløbig 7 dokumenter – bl.a. fakturaer, købsordrer, ordrebekræftelser, følgesedler, kontoudtog og flere kommer til. Alle er udviklet på basis af Tabellaes Best Practice skabeloner, hvormed de store linjer i dokumenternes indhold hurtigt blev klar, så der blot manglede en række specialtilpasninger. Layoutet kunne i høj grad genbruges fra Verdos eksisterende dokumenter, som allerede var udviklet med Lasernet i Danmark.

365-løsningen gik live i november 2017 – til tiden og indenfor budget.

 

Om Verdo
Verdo er en international energikoncern med fokus på vedvarende energi. Virksomheden tilbyder bl.a. energirådgivning og produktion af grønt brændstof som træpiller, briketter og bæredygtig biomasse. Verdo opererer i det meste af Europa og Afrika og har 17 selskaber i Danmark og 1 i UK. I Danmark bruges AX 2012, mens det engelske selskab netop er gået live med ERP-systemet Dynamics 365.

Læs mere på www.verdo.dk

 

Kontakt Kristian Truesen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller +45 3147 2159 for at høre mere om løsningen.

Tabellae  • Denmark • Sweden • Norway • United States • www.tabellae.com