Nyheder

Mød vores 3 nye konsulenter i Sverige, Norge og USA

Skrevet af Marie Høybye.

Tabellae oplever en markant vækst i antallet af projekter, specielt på Microsoft Dynamics 365, i Norge og Sverige. Det har medført et øget behov for lokale tekniske kompetencer. Det er derfor med stor glæde at vi byder velkommen til 3 nye kollegaer.

Thai Nguyen i Sverige
Thai Nguyen er ny Lasernet Konsulent fra 1. december 2017.
Thai kommer til at arbejde fra Stockholm. Sammen med de svenske kollegaer i Helsingborg, bliver Tabellae nu i stand til at supportere en endnu større del af Sverige. Thai kommer med mere end 20 års erfaring inden for output management. Efter 10 år hos Streamserve i forskellige stillinger har han været selvstændig i en årrække og arbejdet hos SPP (Pension og Forsikring). Den røde tråd har i alle årene været output management, idet det siden 1996 har været hans primære arbejdsområde.

Lars Kristian Hansen i Norge
Lars Kristian Hansen starter hos Tabellae AS den 1. februar 2018 som Lasernet Konsulent. Lars kommer til at arbejde fra Oslo. Sammen med kollegaerne på Bergen-kontoret bliver det norske Tabellae team nu i stand til at supportere en endnu større del af Norge. Lars har en baggrund både som AX konsulent (hos Columbus Norge) og fra forskellige IT stillinger. Lars kender Lasernet fra kundesiden, da han har implementeret Lasernet/OptiDoc da han arbejdede som IT Manager hos Plandent.
LinkedIn


Tabellae er på vej mod at kunne tilbyde kundesupport 24 timer i døgnet, 5 dage om ugen. Vi er kommet 1 skridt tættere på dette mål, ved at byde velkommen til Andria Pasco, som vil tilslutte sig det amerikanske Tabellae team 1. december 2017.

Andria Pasco i USA
Andria Pasco starter i Tabellae Inc 1. December 2017 som Support Konsulent.
Andria kommer til at arbejde i New Jersey og, i tæt samarbejde med supportafdelingen i Glostrup, vil hun blive ansvarlig for at starte Tabellae supporten op i de amerikanske tidszoner. Dermed kan Tabellae tilbyde 16/5 support til vores kunder. Andria er oprindeligt fra Filippinerne og er Bachelor of Computer Science.
LinkedIn

 

Et varmt velkommen til både Thai, Lars and Andria!

 

Tabellae  • Denmark • Sweden • Norway • United States • www.tabellae.com