Nyheder

Let's 'Make It Together' i Sverige

Den 16.-17. november deltog Tabellae i en spændende svensk konference, der bød på masser af muligheder for skandinavisk erfaringsudveksling. Mange af Tabellaes kunder har aktiviteter i Skandinavien. Derfor er Tabellae stærkt repræsenteret i Sverige, hvor vi har bred erfaring på tværs af brancher og virksomheder. 

Tak til Orango og Hotel Riviera i Båstad for en inspirerende konference  ’Make It Together’ den 16-17 november.

Både Orangos partnere og kunder var samlet under temaet ’Fremtid & Trends. Arrangementet var professionelt gennemført og inspirerende med gode talere - alt sammen pakket ind i en usædvanlig hyggelig stemning.
Det er fuldt forståeligt, at der er mange der gerne vil ’Make it Together’ med Orango. 

Orango er én af ​​de største ERP specialister i Sverige indenfor Dynamics AX og NAV, og består af 80 konsulenter med base i Malmø, Helsingborg og Kristianstad. Orango forener forretningssystemer inden for Microsoft 365, Microsoft Dynamics NAV og relaterede produkter som SharePoint samt IBM-teknologi, med platforme såsom Bison og PRMS. Læs mere om  Orango her.

Tak!
Tabellae-teamet vil gerne sige tak til alle, der valgte at lægge vejen forbi eller bidrog med interesserede og gode spørgsmål – både på vores stand og under vores indlæg.

 

 

Tabellae  • Denmark • Sweden • Norway • United States • www.tabellae.com