Nyheder

Mød Tabellae på FORRETNINGSsystemer 2017

Skrevet af Marie Høybye.

Tabellae på forretningssystemer2017Tabellae afholder indlægget "Succes med forretningsdokumenter – uanset ERP system" og har en stand på årets FORRETNINGSsystemer 2017, der denne gang afholdes torsdag den 23. november i Billund.

Tabellae præsenterer markedets bedste Output Management løsning til Dynamics AX/365 og NAV.
Dokumentstyringsværktøjet Lasernet er en standardiseret og certificeret løsning både on-premise og i skyen, fuldt integrérbar med øvrige systemer som BI, HR, CRM. Sammen med vores Best Practise implementeringspakker, minimeres risici i ERP-projekter markant.

Med erfaringer fra projekter for vores mere end 470 Nordiske og Globale kunder, har vi samlet en række værktøjer og metoder i vores Tabellae Best Practice Packages, der hjælper Best practice fra Tabellaekunderne til langt bedre og billigere ERP projekter.

Vores kunder omfatter mest mellemstore virksomheder med 50-2000 ansatte og ERP systemer baseret på SAP, Dynamics AX, Dynamics NAV, AS/400, Maconomy, IFS, Oracle samt en række andre lokale systemer. Vi samarbejder med de førende ERP leverandører.

 
Oplev følgende på Tabellaes stand 7:

1. Se eksempler på hvordan vores 470 kunder har opnået en mere smidig intern dokumenthåndtering, øget salg og minimerede udgifterne til udvikling
2. Hør hvorfor vi med vores Best Practice pakker implementerer dokumenthåndtering i ERP-projekter hurtigere, mere fejlfrit og mindre risikofyldt 
3. Oplev Lasernet i praksis

Vi glæder os til at drøfte løsninger og muligheder med eksisterende og nye partnere og kunder.
 

Om forretningssystemer:Erp systemer

Danmarks største konference for forretningskritiske løsninger, foregår i Billund med temaet "Forretningssystemer & Robotics i Den Digitale Forretning" d. 23 november 2017 i på Legoland Hotel & Konferencecenter i Billund.

Konferencen henvender sig til beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer, som har brug for at holde sig opdateret på markedet for forretningssystemer. 

Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig her : http://forretningssystemer.dk/
Få tilsendt en rabatkode-inden du tilmelder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og opnå 50% rabat på deltagerprisen! .

 

Det får du med hjem som deltager:

  • Topaktuelle keynote speakers' syn på den digitale transformation
  • Et enestående overblik over markedet, trends og løsningsmuligheder
  • Uforpligtende kontakt til 40+ relevante leverandører samlet på ét sted på én dag
  • Kundecases: lær af andre kundevirksomheders erfaringer i forbindelse med anskaffelse og implementering
  • Battles, vær med når ERP leverandører giver deres bud på løsning af forskellige aktuelle kundescenarier og udfordringer
  • Uddeling af ERP-prisen, som hylder årets mest succesfulde implementering

 

Aftal et møde med os.
Vi glæder os til at møde dig!  

 

Se video cases fra OK, Danske spil, Oticon, Ole Lynggaard, Cembrit og Svendsen Sport.

 

  

 

Tabellae  • Denmark • Sweden • Norway • United States • www.tabellae.com