Partnere

 

Tabellae A/S arbejder sammen med udvalgte partnere. Alle partnere er etablerede virksomheder med  dokumenteret succes inden for deres specifikke fokusområde. Fælles for Tabellae A/S partnere er, at de benytter Lasernet som værdiskabende supplement til deres primære forretningsområder.

   

 

 

 

Lasernet

 

Welcome

   

FormPipe Software AB er Tabellae's hovedleverandør af software til optimering af vores kunders dokumenthåndtering. LaserNet Output Management er Euro-pas mest udbredte platform til optimering af forretningsdokumenter. Formpipe Software har hovedkontor i Stockholm, udviklingsafdeling i Danmark og er noteret på NASDAQ OMX Nordic, Small Cap.

 

   

 

Columbus IT er et globalt Dynamics hus med kontorer og partnere i hele verden med lang historik omkring LaserNet implementeringer.

 
eg
  EG er blandt Skandinaviens største it-virksomheder med ca. 1.900 med-arbejdere på kontorer i hhv. Danmark, Sverige og Norge. EG blev etableret i 1977 i Herning under navnet EDB Gruppen og skiftede i 2007 navn til EG.
 cgi   Global ERP partner med 69.000 medarbejdere i 40 lande fordelt over 400 loka-tioner tilbyder CGI og Logica tilsammen bredere kompetencer og ekspertise til vores kunder – som finder os over hele Europa, Amerika og Asien
 Tieto  

Tieto er en nordisk IT og ERP leverandør, der ofte leverer komplekse og internationale løsninger baseret på SAP, Microsoft Dynamics og services.

 Datacon   Datacon er en virksomhed med højt kvalificerede konsulenter og udviklere med mange års erfaring med Microsoft Dynamics og brancheløsninger.
 WMD og tabellae   WMD Scandinavia er fokuseret på Dokumentløsninger til SAP
 Netcompany   Netcompany er førende indenfor løsninger til A-kasser og løsninger baseret på Microsoft Dynamics og Sharepoint.
 Acando    Dynamics, SAP og application Managementspecialister i Nord Europa.
 Bredana    Bredana er eksperter i Dynamics AX og Dynamics NAV løsninger, der leveres med omtanke.

 

innofactor

   Innofactor er en førende finsk ERP leverandør
Istone    iStone er en større svensk IT leverendør med fokus på Dynamics, M3 og SAP
 Scales   Scales er en uafhængig Dynamics AX leverandør med udspring fra Danmark og afdelinger i Norden.
 nemportal.dk   Nemportal.dk er en gennemprøvet transportør af elektroniske fakturaer til NemHandel i OIOUBL, EHF (Norge) med flere
Netsolutions logo   Netsolutions er leverandør af IT relateret hardware og tilbehør. Det er nemt nok!
 DocPoint logo    DocPoint er fokuseret på LaserNet løsninger.
 Sproom logo   Sproom er en tjeneste til transport af OIOUBL fakturaer til bl.a. NemHandel

 

Tabellae  • Denmark • Sweden • Norway • United States • www.tabellae.com